Er du blant dem som får ny adresse? Onsdag er siste frist for å foreslå navn på veien

SISTE FRIST: I Holteveien i Ski vil de ikke bo i Konduktørveien. Onsdag er siste frist for å foreslå nye veinavn i Nordre Follo.

SISTE FRIST: I Holteveien i Ski vil de ikke bo i Konduktørveien. Onsdag er siste frist for å foreslå nye veinavn i Nordre Follo. Foto:

Før sommerferien åpnet politikerne for flere forslag til nye veinavn. Endelig frist er onsdag 15. august.

DEL

NORDRE FOLLO: For å unngå at to veier har samme navn etter kommunesammenslåingen, må 16 veier i Oppegård og 16 veier i Ski få nye navn. Etter vårens høringsrunder, bestemte politikerne i fellesnemnda for Nordre Follo å åpne for en ny runde med medvirkning fra innbyggerne.

Les også: Kirsten oppklarer konflikten rundt veinavnskifte i Holteveien: – Uansett hva veinavnet blir, det har bodd mange konduktører her

Der det ble uttrykt størst misnøye mot navnebytte, var blant annet i Holteveien og Vestliveien i Ski, samt Parkveien på Oppegård.

Les dessuten: Arne var med på å bygge Vestliveien i Ski på dugnad på 60-tallet, nå protesterer han og resten av nabolaget mot nytt veinavn

Etter 15. august vil fellesnemnda gjennomgå forslagene som har kommet inn og plukke ut de som skal på høring i to måneder. Stedsnavntjenesten vil gi råd om hvordan de foreslåtte navnene skal staves. Kommunestyret i Nordre Follo fatter endelig vedtak.

Les mer her: Striden om Holteveien i Ski fortsetter. Nå har beboerne startet underskriftskampanje

Artikkeltags