Jobber for trygt samfunn

TVERRFAGLIG: Kommunalsjef Anita Nilsen i Nesodden kommune overrakte Kompetansehjulets Fagutviklingspris til Liv Marit Bølset fredag. FOTO: VIVI RIAN

TVERRFAGLIG: Kommunalsjef Anita Nilsen i Nesodden kommune overrakte Kompetansehjulets Fagutviklingspris til Liv Marit Bølset fredag. FOTO: VIVI RIAN

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En rørt Liv Marit Bølset takket for Fagutviklingsprisen med ordene: – Jeg er på tvers i hodet.

DEL

KOLBOTN: Fagutviklingsprisen ble delt ut i Kolben fredag. Det skjedde i forbindelse med inspirasjonsseminar for kulturskolene og helseinstitusjonene i Follo.
Det var Anita Nilsen, leder av «helsegruppen» for kommunalsjefer i Follo som delte ut prisen fra Kompetansehjulet Follo.
 

– Årets vinner har i mange år utmerket seg på måten hun fronter folkehelsearbeidet i Ski kommune, innledet Nilsen, som gir Bølset rett i at hun må være på tvers i hodet.
– Hun har minst fire jobber på en gang og jobber innen alle kommunens sektorer.

Allsidig

Kort tid etter at Bølset ble ansatt i Ski kommune i 1986 fikk hun ansvar for sikkerhetsuken. Oppgavene har bredt om seg innen den 50 prosent stillingen hun har. Bølset jobber tett opp skole og barnehage.
 

– I 2002 ble Ski godkjent som Safe community. Fortsatt er vi den eneste i Akershus, og jeg jobber nå med regodkjenningen.
 

Det er Bølset som har ansvar for Reflekskampanjene og trygge skoleveier. Hun var pådriver for en tverrfaglig arbeidsgruppe for universell utforming og sentral i etablering av Frisklivssentralen. SLT-koordinator har hun vært, og hun lagde handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Et arbeid som blant annet resulterte i at Ski ansatte familievoldskoordinator.
 

KLIKK DEG TILBAKE TIL frot her: ØB.no

– Jeg er stolt av at mitt arbeid er med på å sette Ski kommune på kartet. Jeg har erkjent at mitt hode tenker utvikling. Jeg ser muligheter og sammenhenger. Vil man være med, må man gå på de tog som passerer og ta de muligheter som bys. Jeg er takknemlig for handlingsrommet og utfordringene min arbeidsgiver, Ski kommune, har gitt meg, sier Liv Marit Bølset.

Artikkeltags