Bli med på fellestur i Fålemarka

NYSKILTET: Med nye skilt og Terje Thurmann-Moe som guide blir det lett å finne frem i Fålemarka.

NYSKILTET: Med nye skilt og Terje Thurmann-Moe som guide blir det lett å finne frem i Fålemarka. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndag 28. mai kan du bli med på en felles gåtur i Fålemarka og søndre Svartskog, med Terje Thurmann-Moe som kjentmann og los.

DEL

VINTERBRO: Det er ingen påmelding; det er bare å møte opp ved Sjøskogen barnehage ved Vinterbro senter klokken 11.00. Turen følger først nymerket sti mot Lauvåsen og videre til Nybråten, Labråten og oldtidsveien mot Sjødal. Fra Sjødal går ferden videre på sti til Sjødalstrand, kyststien til Nebba, opp til Brenningsmyr og tilbake til oldtidsveien. Søndagens fellestur oldtidsveien til Pollevann før dere er tilbake på Sjøskogen.

– Det er en ganske enkel tur å gå. Men det er rundt 14 kilometer, så det er forholdsvis langt. Folk må ha med seg niste og godt fottøy, understreker Terje Thurmann-Moe, som skal være guide på søndagens fellestur i Fålemarka.

– Da går vi på kryss og tvers i Fålemarka, og får sett et tverrsnitt av området, lokker turlederen.

Turen er et fellesarrangement som Ås turlag og Oppegård turlag, lokallag av Den norske turistforeningen, står bak. For dem som kommer fra Oppegård og er usikker på hvor Sjøskogen barnehage ligger, er det mulig å møte opp ved Oppegård stasjon klokken 10.30 og bli med på felles kjøring derifra.

Og alle som blir med på fellesturen søndag, får selvfølgelig med seg et eksemplar av det nye turheftet for Fålemarka.

LES OGSÅ: Fålemarka har fått eget turhefte

LES OGSÅ: Nå skal de vise vei for turfolket i Fålemarka

Artikkeltags