Feige politikere

ENGASJERT: Terje Lundefaret med klar tale til politikerne om Nordre Follo kommune. Er du enig eller uenig? Send inn ditt innlegg via oblad.no/debatt

ENGASJERT: Terje Lundefaret med klar tale til politikerne om Nordre Follo kommune. Er du enig eller uenig? Send inn ditt innlegg via oblad.no/debatt Foto:

Av
DEL

MeningerTidligere kommunalminister Jan Tore Sanner skulle, med tvang, gjennomføre en fylke- og kommunereform som skulle gi moder Norge et løft. Planen var ok den, men da den ble lagt fram, så Ap, som egentlig var planens mor, sitt snitt til å vinne velgere ved å forslå at sammenslåingene skulle være frivillig.

Da gikk det galt.

I Follo har dette ført til at vi har fått en elefantkommune (Nordre Follo Kommune), mens resten er som før. Nordre Follo Kommune har sagt opp avtalen om Lokalmedisinsk Senter (Ski sykehus).

Dette skal storkommunen (Nordre Folle Kommune) opprette på egen kjøl. Dermed overlates Frogn, Enebakk og Nesodden ( Vestby ser sørover) , til å løse disse oppgavene lokalt.

Det finnes estimater for hva som gir gevinst når kommuners offentlige tjenester slås sammen. Disse unngår nye Nordre Follo Kommune. Det skal ikke stikkes under en stol at Ski og Oppegård har vært lokomotivene i Follo-samarbeidet, men nettopp derfor mener jeg det blir helt galt at disse kommunene kan få slå seg sammen for å bli kvitt sine tidligere venner.

Terje Lundefaret, Oppegård

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags