Morgan Sulele kommer til Tårnåsenfestivalen

KLARE: Pierre Boniface, Alexander Ski-Berg, Jan Inge Mikalsen, Nils Yngve Nilsen (foran), Dimitri Victor Hermannson, Kjetil Myhre og Christoffer Dahle Laabak er klare for å arrangere Tårnåsenfestivalen 2015.FOTO: ODD INGE RAND

KLARE: Pierre Boniface, Alexander Ski-Berg, Jan Inge Mikalsen, Nils Yngve Nilsen (foran), Dimitri Victor Hermannson, Kjetil Myhre og Christoffer Dahle Laabak er klare for å arrangere Tårnåsenfestivalen 2015.FOTO: ODD INGE RAND

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tårnåsenfestivalen har skalert litt ned igjen til årets festivalhappening. Det betyr et tenårings-idol i intimformat.

DEL

OPPEGÅRD: Fredag kommer nemlig Morgan Sulele til Tårnåsen, et navn som har vært ønsket av flere i skole- og fritidssentermiljøet på Tårnåsen i år.

ØB var innom oppriggen på Tårnåsen skole denne uken. De oppmøtte visste nøyaktig hva som skulle gjøres.

– Vi har jo vært med på dette noen ganger, og det er alltid gøy med festival, sier Jan Inge Mikalsen.

«Hølet» skal gjøres om til festivalens eneste scene. En scene som alltid har vært i bruk, selv om den har fått konkurranse fra gymsalen noen år. På den 13. festivalen er det altså tilbake til Tårnåsen Fritidssenters samlingspunkt i kjelleren. Og for ordens skyld er de ikke redd for tallet 13.

– Det blir ingen ulykkesfestival dette her, sier Kjetil Myhre.

Hitmaskin

Nå gleder alle seg til at ungdomsidolet Morgan Sulele inntar scenen på fredag.

– Det er en del bevegelse på billettsalget, og vi har kun en kapasitet på 160 mennesker hver kveld her, forteller Christoffer Dahle Laabak.

LES OGSÅ: Alice Cooper kommer til Østfold 

Den unge hitmaskinen Sulele har levert låter til festlige anledninger gjennom hele 2015, inkludert «Bare min», «Rist meg» og «Jeg vil heller ha deg». Opptredenen på «Hølet» vil bli intimt for han også, og i sterk kontrast til da han opptrådte på VG-lista foran 70.000 mennesker i sommer.

Starter i dag

Med sin konsert fredag, blir Sulele avslutningen på årets festival på Tårnåsen. Det starter nemlig allerede i dag, onsdag.

Da blir det bandkveld med Ashai, Liverum, Velvet og Majestic. Torsdag blir det arrangement for klubbens juniorer fra 5. til 7. trinn. Der skal Alexander Haugaas trylle og Amanda Cecilie Skredderhaug Enock synge. Det blir også megadisco for de yngste. I tillegg til Morgan Sulele på fredag, vil også Turab og DJ Inappropriate og DJ Lime stå på scenen, i tillegg til at Amanda Cecilie dukker opp.

Artikkeltags