Gå til sidens hovedinnhold

Flere fra Follo på Arbeiderpartiets stortingsliste

Tuva Moflag fra Nordre Follo er et av de mange, lokale navnene på partiets liste foran det kommende valget.

FOLLO: Akershus Arbeiderparti nominerte lørdag 28 november sine stortingskandidater. På denne listen finner vi flere lokale navn.

På tredjeplass finner vi Tuva Moflag fra Nordre Follo, og en annen fra samme kommune, er Mani Hussaini. Moflag er et kjent fjes for folk i Ski. Hun har siden 2017 vært innvalgt som stortingsrepresentant fra Akershus Fra 28. oktober 2015 og frem til Stortingsvalget 2017 var hun ordfører i gamle Ski kommune, med støtte fra Sosialistisk Venstreparti, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet og Venstre. Hva gjelder Hussaini, så er han blant annet kjent for sitt engasjement i AUF. Han bor på Kolbotn.

Les også

Politikerne har satt ned foten: – Det skal ikke være bompenger på lokale veier i Nordre Follo

Flere lokale

Rita Hirsum Lystad fra Frogn er på 11. plass på listen, mens vi finner Øystein Slette fra Enebakk på 16. plass. Videre nedover er en Vestby-mann, nemlig Martin Ludvigsen, å finne på partiets 18. plass, etterfulgt av Wenche Berg fra Ås på plassen etter.

Så blir det opp til velgerne å bestemme om noen av disse blir å finne i maktens høyborg etter det kommende valget. Anniken Huitfeldt fra Ullensaker topper forøvrig lista.

Kommentarer til denne saken