Gå til sidens hovedinnhold

Flere påkjørsler i gangfelt i dag – politiet oppfordrer til å bruke refleks

Tre fotgjengere ble på kort tid påkjørt i gangfelt i Øst politidistrikt mandag morgen. Nå ber politiet folk om å bruke refleks.

ØST POLITIDSTRIKT: Det er ikke meldt om alvorlige skader, men Øst politidistrikt oppfordrer alle til å benytte refleks og være godt synlig når de ferdes ute langs veiene.

I Moss ble to personer påkjørt. Den første hendelsen skjedde i Ryggeveien. Det meldes om mindre personskader. Den andre påkjørselen skjedde i Fjordveien.

– Påkjørselen skjedde i lav hastighet og det er ikke meldt om noen større personskader, men den påkjørte personen skal ha hatt smerter i et kne og blir sjekket ut av helsevesenet på stedet, forteller oppdragsleder Andreas Paulsen ved Øst politidistrikts operasjonssentral til Moss Avis.

Bilføreren skal omtrent ha stanset og nærmest trillet på personen i gangfeltet. Bilføreren fortalte r at fotgjengeren virket til å dukket opp ut av det blå.

En påkjørsel til

I Fredrikstad ble en fotgjenger påkjørt i Jens Wilhelmsens gate. Skadeomfanget er ukjent, men personen er kjørt til sykehus for undersøkelser.

Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet til bilisten.

Kommentarer til denne saken