«Naturlig å bidra til lokalsamfunnet»

Paal Gundersen Folk i Follo

Paal Gundersen Folk i Follo Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

FOLK I FOLLO: Paal Gundersen (52), Kolbotn.

DEL

Jeg ble veldig overrasket over hvor mange unge som ikke har det all right, føler seg mobbet og kjenner på ensomhet og utenforskap. Men også over hvor små ting som kan gjøre en forskjell i forhold til utenforskap.

Som boligutvikler i kommunen, pappa til to og innbygger i Oppegård, er det helt naturlig å bidra tilbake til lokalsamfunnet både som sponsor og frivillig.

Bolig og Eiendomsutvikling, i samarbeid med Kolbotn IL, tegnet sist sommer kontrakt med «Mitt Valg». Mitt Valg skal lære barn å ta gode valg og voksne å bygge trygge barn fremfor å reparere ungdom.

Gjennom KIL når vi 3.000 barn og enormt mange trenere og ledere. Øremerkede midler til KIL skal gå til kursing av trenere og ledere. Mitt Valg gir oss en verktøykasse for å håndtere vanskelige situasjoner.

For meg som lever av å selge boliger, er det å kunne tilby våre boligkjøpere gode oppvekstvilkår avgjørende for valg av bosted. Et velfungerende idrettslag og fritidstilbud for øvrig er minst like viktig i folks valg av bosted som kvalitet på boligen. Jeg har drevet med boligbygging hele mitt voksne liv. Rett etter videregående begynte jeg som selger hos Mesterhus. Etter åtte år der ble det fem år for Vital eiendom. I 2001 startet jeg for meg selv. Nå er vi ti ansatte.

Vi liker å bygge boliger for vanlige folk. Det er flest av dem, og de er hyggelige kjøpere. Inkludert de 120 boligene vi bygger på Myrvoll, har vi bygd over 500 boliger i Oppegård. Ingen andre har det. Hyggelig og litt spesielt for oss, er at vi bor og lever her. Vi treffer kunder på skoleavslutninger og fotballtreninger. Da blir det viktig å levere så vi ikke blir uvenner med folk.

Artikkeltags