Gå til sidens hovedinnhold

Folksomt på Ås stadion da Ås raknet

Det er tydelig at Ås-folket har savnet de grønnkledde under pandemien. Over 150 tilskuere var møtt frem da Ås spilte sin første seriekamp på to år.

ÅS: Det er ikke ofte det er like trangt om plassen rundt Ås stadion som det det var fredag kveld. Sprint-Jeløy var motstander i serieåpningen.

De fremmøtte fikk se at Christian Josefsen ga Ås ledelsen etter 15 minutters spill etter kaos i Sprint-boksen. 1–0 sto seg til pause.

Ås trodde de hadde doblet ledelsen få minutter ut i andre omgang. Et frispark fra midt på banen ble rotet, i mål trodde de fleste, av Sprint-keeper Odin Nordvåg. Scoring ble det imidlertid ikke dømt. Hjemmelagets spillere uttrykte misnøye med en feilplassert assistentdommer.

Sprint trykket på for utligning, og fikk den også, et drøyt kvarter før slutt. Da raknet det for de grønne. Ytterligere tre baller havnet i nettet bak Daniel Ekman, og laget fra Jeløy vant 4–1.

Ås - Sprint-Jeløy 1-4 (1-0)

4. divisjon fotball, herrer

Mål for Ås: Christian Josefsen

Ås:: Daniel Ekman-Anders Tronbøl, Christian Josefsen, Giuliano Catalano, Mats Tronbøl-Mohammad Bashir Husaini, Vemund Vindedal, Andreas Janson Amundstad, Daniel Ghebar, Fredrik Green, Marius Tronbøl.

Benken: Jarle Petzold, Raymond Larsen, Ali Øzen, Anders Herskedal Torgersen, Thomas Herskedal Torgersen,

Kommentarer til denne saken