KRINGSJÅ: – Jeg vet ikke helt, men jeg håper å spille en del mer i år. Hvor mye er tidlig å si. Det må passe litt hjemme også, sier, Martin Andresen.

Han spilte én omgang for Follo i helgens treningskamp mot Lyn (1-2).

– Follo slet jo voldsomt under den andre halvdelen av sesongen i fjor. Hva tenker du om det lille du har sett av laget til nå denne sesongen?

– Laget er styrket tilbake der det var i starten av sesongen i fjor. Blant annet har man fått på plass en god midtstopper. Det må fortsatt en heving til, og en del unge gutter må ta ansvar de ikke er vant med, sier Andresen.

Jobber med løsninger

Follo FK-trener Hans-Erik Eriksen er selvsagt fornøyd med at det kan bli mer fotballspilling på Andresen denne sesongen.

– Det er fint. I fjor ble han jo også skadet og var borte i seks-syv uker. Vi ser på løsninger som gjør at vi vil ha Martin tilgjengelig oftere enn i fjor. Vi budsjetterer imidlertid med og uten Martin, sier Eriksen.

– Spillergruppen er innstilt på at Andresen også i år vil være med en del?

– Så lenge vi snakker om Martin så tror jeg det går veldig fint. Martin gir oss jo flere strenger å spille på. Det er udelt positivt å ha med Martin. Det er positivt for spillerne, laget, og meg selv, sier Follo FK-treneren.

Utviklende

Martin Andresen trente med Follo dagen før helgens kamp mot Lyn. VIF-treneren er gull verdt, ikke bare som spiller, men også i treningssammenheng.

– Ja absolutt. Martin er en fyr som er levende opptatt av fotballspillet. Det er utviklende å ha med seg han, avslutter Hans-Erik Eriksen.

To kamper

Kommende helg skal Follo FK ut i to nye treningskamper. Lørdag tar laget turen til Tønsberg for å møte FK Tønsberg. Søndag er det lokaloppgjør mot Ås på Ås stadion. 14. april er det seriestart på Ski stadion mot Nesodden.