Samlerhuset reddet Follo Fotballklubb

GOD HJELP: Follo FK-leder Jan Thomas Birkeland (t.v.) og trener Hans-Erik Eriksen takker Ole Bjørn Fausa og Samlerhuset for hjelpen. Foto: Bernt Olsen

GOD HJELP: Follo FK-leder Jan Thomas Birkeland (t.v.) og trener Hans-Erik Eriksen takker Ole Bjørn Fausa og Samlerhuset for hjelpen. Foto: Bernt Olsen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKI: – Follo FK hadde en gjeld på hele 4,3 millioner kroner. I løpet av de siste ukene har Jan Thomas Birkeland & Co inngått avtaler som reduserer gjelden betydelig, samt at den akutte gjelden på 1,5 millioner kroner er løst ut.

– Vi har kommet frem til en løsning som klubben kan fortsette å leve med. Det er en kombinasjon av garantier og cash, sier Follo FKs styreleder.

De avtalene Follo FK har inngått, har også ført til at spillerne får utbetalt både lønn og feriepenger.

Del på Facebook

Viktig hjelp

Onsdag morgen ble det klart at Samlerhuset, med Ole Bjørn Fausa i spissen, har vært en meget viktig bidragsyter i redningsaksjonen. Dette har igjen ført til at tidligere støttespillere som Skeidar, Bravida og Follo Bil igjen blir viktige støttespillere for klubben.

– På grunn av dette er klubben mer sunt finansiert enn mange andre klubber, sier Ole Bjørn Fausa, som legger til at Samlerhuset har stilt to millioner kroner til disposisjon for klubben gjennom litt cash og garantier.

– Klubben kan betale ut akutt gjeld til det offentlige, fortsetter Follo FK-entusiasten.

LES OGSÅ: Derfor har Follo FK gjeld på fire millioner

Alvor

Jan Thomas Birkeland er glad for hjelpen klubben har fått.

– Nå må vi vise folk at de kan stole på oss. Nå mener vi alvor, sier Follo FK-lederen som får mye skryt for jobben han har lagt ned for Follo FK.

Klikk her for å gå tilbake til forsiden

Artikkeltags