DOMUS ATHLETICA: Follo HK Damer tapte 25-23 borte mot OSI søndag. Ved pause ledet OSI 14-11. Dette var Follo-jentenes tredje tap på de syv første kampene.

De rødkledde ødela mye ved ikke å være våkne i starten av kampen. OSI gikk rett opp i en 5-0-ledelse. Da var det spilt i underkant av fire minutter. Follo kom imidlertid kjapt tilbake, og etter åtte minutter sto det 5-4.

Se bildeserie fra kampen (krever innlogging)

- Starten var grusom, og den preget oss. De fikk energi, og vi må være så ærlige å si at det vi leverte i dag ikke var godt nok. Håndball handler om å sette ballen i mål så ofte som mulig. I dag bommet vi for mye, sier Follo HK Damers trener, Lars Abelsen.

De enkle feilene fremover var også for mange, og OSI kunne rykke til 10-5. Ved pause sto det 14-11.

Tungt å ligge to-tre mål bak

Utover i andre omgang måtte Follo hele tiden jage OSIs ledelse, uten at de maktet å tette luken på to-tre mål.

- Det koster krefter, og det skaper frustrasjon når man hele tiden må jage. Det blir kavete, og vi fikk aldri kontroll. Vi har ikke den rutinen og roen som skal til, og blir preget av det, sier Abelsen.

Han var klar over at OSI ikke kom til å bli noen enkel kamp.

- Vi visste at OSI var et lag med kapasitet, og mange gode spillere. Vi måtte opp på et høyt nivå for å ha en sjanse til å vinne. Det var vi klar over, sier Follo-treneren.

Han er glad for at jentene får muligheten til å rette opp skuta allerede til onsdag. Da kommer Høland til Langhus.

- Nå må vi bare riste av oss skuffelsen, og bli klare til den kampen.

Tabell 2. divisjon Region øst