Gå til sidens hovedinnhold

Follo HK tapte med ett mot Bodø

Artikkelen er over 6 år gammel

LANGHUS: Follo HK tapte 23-22 mot Bodø i den første kampen i Legea Cup. Ved pause ledet Bodø 14-13.

Follo kom kjapt noen mål bak laget fra nord i Follotrykk Arena, og etter 11 minutters spill ledet Bodø 9-6. Den ledelsen var økt til 11-7 etter 15 minutter.

Frem mot pause tok Follo innpå og var bare ett mål bak etter 25 minutters spill. Det blir kun spilt 2x25 minutters kamper i Legea Cup.

Follo startet andre omgang med å komme noen mål bak igjen. Etter ni minutter sto det 20-14. Hovedårsaken var få redninger, og at Bodøs målvakt plutselig tok noen baller.

Follo var solide i forsvar, og med normal uttelling mellom stengene hadde dette blitt seier. Nå skal det sies at Bodø stilte uten sin førstemålvakt, danske Joachim Christensen, kanskje eliteseriens beste målvakt. Bodø stilte også uten storskytterne Stig-Tore Moen Nilsen og Binai Aziz. Spillende trener Børge Lund var også ute med skade.

Follo-trener Valter Perisa prøvde både Dragan Kondic og Kristoffer Johannessen mellom stengene i første omgang. Midt i andre omgang fikk Adrian Ark Saastad sjansen. Han reddet noen baller og var litt av årsaken til at Follo tok innpå Bodø.

På stillingen 23-22, med et halvt minutt igjen å spille, hadde Follo muligheten til å sikre seg ett poeng. Stein Olav Johannessen ble imidlertid avblåst for brøyt, og Bodø kunne kontrollere inn to poeng.

- Vi fullførte brukbart, men vi har for mange feil. Mye slurv og unøyaktigheter. Det går for fort. Det er årsaken til at vi taper kampen. Forsvarsspillet er jeg fornøyd med, sa Valter Perisa etter kampen.

- Litt få redninger?

- Vi fikk noen på slutten, men likevel er vi gode bakover, og det er bra. Jeg er fornøyd med at vi bare taper med ett mål mot Bodø, men vi har mye å gå på når det gjelder konsentrasjon, sa Perisa.

Stian Gabrielsen ble toppscorer hos Follo med åtte scoringer.

 Stian Gabrielsen.

Chris Abolade er fremdeles ute for Follo. Han har fått beskjed om å ta det med ro på grunn av et suspekt korsbånd

Ski-gutten Alexander Ørjevik Westby var med for Bodø og scoret tre ganger.

 Alexander Ø. Westby.

I den andre kampen i Legea Cup som startet klokken 18 spilte St. Hallvard og Sandnes uavgjort 20-20.

Bildeserie

Bilder fra kampen mellom Follo HK og Bodø

 

Kommentarer til denne saken