Gå til sidens hovedinnhold

Follo HK Damer ble offer for Gjøviks sluttspurt

Artikkelen er over 6 år gammel

GJØVIK: Follo HK Damer tapte 22-19 mot Gjøvik i Tranberghallen søndag kveld, men det så lenge ut til at Follo-damene skulle reise fra Gjøvik med to poeng i kofferten. Laget ledet med 12-8 til pause og midtveis i annen omgang var de foran på 18-13. Så gikk det galt.– Vi spilte fantastisk i første omgang og gjør i det hele tatt 45 kjempegode minutter, så begynner vi å bomme, de kommer med en sluttspurt og vi blir stresset, forklarer Follo-trener Lars Abelsen.

Et godt Gjøvik-lag kom seg opp på 19-19 med to, tre minutter igjen på klokka, og det var også de som satte inn kampens tre siste scoringer foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Isolert sett er ikke dette noe dårlig resultat mot Gjøvik, men det er fryktelig surt å sitte på bussen med null poeng etter denne kampen, sier Follo-treneren.

Abelsen forsøker å ta med seg alt det positive han kan fra kampen.

Det er mye læring i dette. Gjøvik er et godt lag med rutinerte spillere og er vant til å spille jevne og tøffe kamper. Vi klarte ikke helt å stå i mot på slutten, men vi klappet ikke sammen som lag, selv om måten vi avslutter på er langt unna den standarden vi skal ha, sier han.

Det kommer flere kamper som dette, da skal vi stå bedre rustet, avslutter Lars Abelsen.