LANGHUS: Follo HK møter BSK/NIF i Nordstrandhallen lørdag. En hall laget har slitt voldsomt i tidligere.

Begge lag mangler to sentrale brikker. Kyrre Johannesen i Follo og Erlend Egeland i BSK/NIF står begge over på grunn av røde kort.

Kampen mellom de to lagene i Follotrykk Arena i oktober endte 30–24 til Follo HK.

– Vi hadde godt tak på dem hjemme her, men det har vi sjelden hatt i Nordstrandhallen, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen.

BSK/NIF ble studert på video onsdag kveld.

– Vi forbereder oss på best mulig måte, og vi har snudd en litt dårlig trend. Vi var skuffet over det ene poenget mot Runar sist, men etter å ha sett kampen i ettertid så ser jeg at vi gjorde en veldig god kamp der, sier Lorentzen.

LES OGSÅ:

Håndballkrig

Dusan Poloz og BSK/NIF tapte med ett mål (34-35) borte mot Drammen sist. Kolbotn-gutten Simen Strømberg hamret inn ti mål. BSK/NIF ligger på kvalifiseringsplass før morgendagens kamp. Til Nordstrands Blad sa Strømberg følgende etter kampen mot Drammen.

– Vi kommer til å slå både Follo og Fyllingen i de neste kampene på hjemmebane, så jeg er ikke bekymret for at vi rykker ned, sa Strømberg.

– Den kommentaren har spillerne mine merket seg også, sier Jan-Ivar Lorentzen.

Her leser du flere sportssaker!

– Det bruker å bli krig mot BSK/NIF. Hva slags kamp får vi?

– Det er mest dem det da, som fyrer opp stemningen. Vi er ikke bekymret for om det blir fysisk. Det er ingen i BSK/NIF som tar oss på muskler. Det blir en jevn og tett kamp. Den kan fort bli avgjort av målvaktene, avslutter Lorentzen.

Les også Follo HKs hjemmesider