HASLUM: Follo HK G20 er ute av junior-NM etter at laget tapte kvartfinalen 27-18 mot storfavoritten Haslum i Haslumhallen torsdag kveld. Ved pause ledet Haslum 14-10.

Se intervjuer med Henrik Bielenberg og Haslums Langhus-gutt Håvard Åsheim HER!

Bilder fra kampen

Follo hang bra med de første 22 minuttene. Da ledet Haslum 8-7. Anført av tidligere Follo-målvakt Håvard Åsheim rykket imidlertid Bærums-laget i fra frem mot pause. Respekten for sin tidligere lagkamerat virket å være stor, for Åsheim reddet mye.

Noe av Haslums grunnfjell er kjappe overganger og lynhurtig håndball. Publikumsvennlig er det også. Så også i kveld, hvis man ikke holdt med bortelaget. Follo ble straffet knallhardt for sine tekniske feil og bomskudd. De ble det etterhvert for mange av.

I starten av 2. omgang kom det ekstra til syne. Da tok det syv og et halvt minutt før Follo fikk sin første scoring, men da var stillingen 17-11 og oppgjøret avgjort.

For Follo sto Kristoffer Johannessen en god kamp mellom stengene og hjalp til med å holde sifrene nede. Positivt var det også for Follo at Oskar Olafsson virker å være på gang igjen. Han scoret seks ganger i kveld.