SKI: Skis håndballherrer gjorde stikk motsatt av det trener Ole-Stian Rødal ville de skulle gjøre i åpningsminuttene av tirsdagens cupkamp mot Follo HK. De tok elendige avslutninger, misset og ga Follo HK meget enkle scoringer de første minuttene. Etter syv minutters spill i Skihallen sto det 5-0 til Follo HK. Ved pause var ledelsen 19-11, og ved full tid sto det 36-25 til bortelaget.

- Vi avtalte at vi skulle bruke god tid og ikke surre i starten, så tok vi litt dårlige valg og fikk nesten ikke til avslutninger de første minuttene. Når vi først fikk det, så traff vi jo han tremeteren (Dragan Kondic) i mål der. Etter dette roet det seg, men de hadde jo kontroll kampen igjennom. Vi hadde som mål å holde det under ti, nå ble det 11, men ja ja, sa Ski-trener Ole-Stian Rødal etter kampen.

Follo-trener Valter Perisa var sånn passe fornøyd med måten laget avanserte til 4. runde på.

- Det ble ikke noe lettere enn vi trodde. Vi skal i kamp igjen i Bergen søndag, og det blir sikkert tøffere, men vi jobbet med å ha fokus i dag også. Jeg synes vi gjorde mye bra og riktig i første omgang. De 14 jeg tar med til Bergen føler jeg besto prøven. De siste 20 minuttene brukte jeg mange av dem som skal spille 3. divisjonskamp på torsdag, sa Follo-treneren.

Må opp noen hakk

Selv om Follo hadde bra kontroll på Ski må nok intensiteten i spillet og konsentrasjonen opp noen hakk når seriespillet tar til kommende helg. Det var en del slurv som må lukes vekk når motstanderen blir av et annet kaliber.

- Det de hadde i dag synes jeg ikke var helt der oppe, men de byttet jo mye i dag. Laget er spennende, og jeg håper de spiller seg i gang. De har hatt mange tøffe oppkjøringskamper, så det var sikker ok for dem å spille en slik match som dette, hvor de har kontroll fra start til mål. De bør kunne kjempe om topp to, det mener jeg, sa Ski-trener Rødal.

151 betalende tilskuere så kampen. Det hørtes i minste laget ut. Hele tribuenen var fullsatt.

Follo møter ØIF Arendal i Arendal i 4. runde.