LANGHUS: Steffen Berg Løkkebø vartet opp med 11 scoringer mot Nøtterøy og var Follo HKs bestemann. Han så ut til å trives særdeles godt på parketten i Follotrykk arena.

– De siste kampene har vi spilt litt annerledes. Det er jo enkelte kamper som ving der man står mye ute på kanten og og kun får èn eller to sjanser. Nå får jeg mye mer ansvar i spillet og muligheten til å avslutte mer, forklarer Løkkebø.

LES OGSÅ: Lorentzen: - Det ble fem, ikke to poeng

SE FLERE bilder fra kampen: Bildeserie:FolloHK-NøtterøyHan ligger som nummer tre på toppscorerlisten i Postenligaen og har med sine 107 scoringer i årets sesong allerede passert de 102 han hadde i hele fjorårssesongen.

– Alle er gode i dag, men det er jeg som får muligheten til det jeg er god på. De tar veldig vare på Vasja, som er minst like fintesterk. Da tar jeg ansvar, sier høyrevingen.

– Det er dumt å glemme deg?

– Ja, det var det i dag, smiler Løkkebø

Den høytflyvende høyrevingen tror at dette Follo-laget kan hamle opp med hvem det måtte være, men mener at de må bli mer stabile.

– På vårt beste kan vi slå alle lag. Det er bunn-nivået vårt vi må heve. Når vi først er dårlige er vi skikkelig dårlige. Det varierer litt for mye, også i dag, men jeg føler at vi hadde kontroll mot slutten av denne kampen, sier Steffen Berg Løkkebø.

LES MER om Follo HK