SKI: Follo HK vil ha folkefest i Follotrykk Arena søndag. Nå kan du blant annet sikre deg gratis billett ved å score på en av lagets to målvakter.

Del på Facebook

Lørdag vil det bli rigget opp minimål like ved stjernetorget på Ski Storsenter. Mellom klokken 1100 og 1500 vil enten Bjørn Olav Raasok, Håvard Åsheim eller Aljosa Cudic ta imot skudd fra publikum.

Scorer du kommer du gratis inn på søndagens kamp mellom Follo HK og Haslum. Den første Postenligakampen i regionens nye storstue.

Det vil bli brukt softball, men mulighetene til å score burde absolutt være gode, da målvaktene muligens vil bli utstyrt med handikap.

– Vi får se hvordan vi gjør det. Kanskje binder vi armene deres på ryggen så det blir lettere å score, sier altmuligmann i Follo HK, Jan Magnor.

Optimisme

Follo fikk en pangstart på årets serie da Herulf Moss ble slått på bortebane i første seriekamp. Klubben håper nå på velfylte tribuner søndag.

Daglig leder i Follo HK, Cathrine Schierning, er ikke redd for at for mange klarer å få ballen forbi Follo-målvaktene.

– Da blir det bare flere folk på kampen, sier Schierning.

Jan Magnor er som vanlig optimist. Både når det gjelder publikum og mulighetene for å slå fjorårets serie og cupmester.

– Får vi 1200 tilskuere skal vi slå de pinglete «Blærumsguttene». Ja, det må jeg kunne si, mener Magnor.

– 1500 er realistisk

Klubben involverer også samarbeidsklubbene for å få fylt tribunene.

– Til hver hjemmekamp vil alle spillerne i en av samarbeidsklubbene komme gratis inn. Til helgen er det Langhus som har dette tilbudet, forteller Schierning

– Hva tror og håper du på av oppmøte søndag?

– Jeg håper jo på 2000 tilskuere, men tror det er realistisk med et sted mellom 1200 og 1500. Det kom faktisk en bort til meg i går og var bekymret, og lurte på om jeg var sikker på at alle fikk plass søndag, avslutter Schierning.