KRÅKSTAD: Det blir møter med David Hasseløy som taler og fullt band fredag og lørdag i Misjonskirken Kråkstad. Søndag blir det felles gudstjeneste i Ski nye kirke med Sarah Haugstad som taler. I tillegg blir det full trøkk fredag kveld i Misjonskirken Kråkstad når EDM-duoen Jesus Loves Electro (JLE) inviterer til en forrykende konsert etter møtet.

– Jesus loves elektro viser kirkens budskap på en måte vi kanskje ikke er så vant til hvor partyfaktoren er høy, og budskapet viktig. Blir vanvittig gøy, sier Skogen i en pressemelding.

Arrangementet er åpent for alle, men er, ifølge arrangøren, på unge menneskers premisser.

Gratis inngang

Alle arrangementene har gratis inngang, og det er ingen forhåndspåmelding. Det vil være salg av noe å spise og drikke alle tre dagene.

Det vil være mulig å støtte arrangementet gjennom kollekt på lørdagen. De andre dagene vil det samles inn penger til vaksinearbeidet som UNICEF driver.

De fem arrangørene representerer tre ulike kirkesamfunn.

– Det er veldig gøy når vi kan gå sammen om et større arrangement som dette, sier David Skogen og viser frem plakaten for arrangementet.

Disse menighetene har også de siste årene samarbeidet om dugnadsprosjektet «Godhetsdagene» i august hvert år. Men nå først er det altså Novemberfest 12.–14. november.