Søppel flyter på Finstad

FULLT: I Atriumveien på Finstad er tre av søppeldunkene fulle og fryst fast i bakken. Follo Ren håper de får fikset opp i saken så raskt som mulig.

FULLT: I Atriumveien på Finstad er tre av søppeldunkene fulle og fryst fast i bakken. Follo Ren håper de får fikset opp i saken så raskt som mulig. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Søppelkassene i Atriumveien på Finstad i Ski er overfylte. Resultatet er at søppel blir lagt på utsiden. Tre søppelenheter er fryst fast og kan ikke tømmes.

DEL

SKI: Søppel blir lagt i hauger på utsiden av søppeldunkene i Atriumveien. Da ØB er ute fredag ettermiddag, ser vi en haug med søppelposer ved stativene utenfor Atriumveien 2 og 3.

Noen av posene var åpnet, kanskje av fugler eller lignende. Diman Amedy la ut en melding på Facebook-siden «Hva skjer i Ski» torsdag. Der han klaget sin nød over forholdene.

En boligeier ØB kommer i prat med, sier at dette ikke er første gang de opplever fulle søppelkasser, og at det nå begynner å bli et problem.

Kommunikasjonssjef Pia Kathrine Løseth i Follo Ren, har følgende forklaring.

– Vi har tre enheter i Atriumveien som har fryst fast. De lar seg ikke tømme, da vi ikke får dunken opp av bakken. Men det finnes seks andre søppelenheter i gaten, som jeg oppfordrer alle til å benytte. Vi sliter også med kulden og til tider dårlig brøyting, sier Løseth.

Hun forteller også at styret i boligsameiet er orientert om det som skjer. Fredag ettermiddag skal de på nytt forsøke å løfte opp enhetene som er fryst fast.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken