Hvor er Follos fineste friluftsområdet?

MYE BRUKT: Gjersenga ved Langen er populær.

MYE BRUKT: Gjersenga ved Langen er populær.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Miljøvernminister Tine Sundtoft vil gjerne vite hva folk mener er det mest attraktive friluftsområdet i Ski og de andre Follo-kommunene.

DEL

SKI: Det er Friluftslivets år og miljøvernministeren skriver i et brev at hun vil at alle landets kommuner skal ha kåret kommunens mest attraktive friluftsområde i 2015. Argumentet er at slike kåringer bidrar til å skape oppmerksomhet rundt mulighetene for friluftsliv i egen kommune, og at det ikke er nødvendig å reise langt for å oppleve flott natur.

Hver kommune oppfordres til å velge sitt sted.
Så da gjelder det å finne alternativer å velge mellom.

Er det mest attraktive friluftsområdet i Ski noe så enkelt som Midtsjøvann eller Gjersenga? Eller bør det by på litt mer uberørt natur som Tømmeråsen eller Gaupestinmarka? Flere fine tjern blinker også rundt i skogene og frister med idylliske badeplasser. Så det mangler ikke alternativ.

Ås, Oppegård og de andre kommunene har fått samme oppfordringen, og rundt om i landet er det flere som alt har kåret sine favorittområder i friluft.

Skulle miljøvernminister Tine Sundtoft ha et ærend i en av kommunene, håper hun også å få anledning til å besøke det utvalgte stedet. Så nå er det opp til kommunene hva de gjør videre med denne saken.

Husk #folloliv på Instagram så kommer bildene dine på forsiden av ØB

Artikkeltags