SKI: Det var høytidelig lansering av Folloburgeren på Balkan Pizza & Kebab House. De to lagenes felles sponsor serverte godsakene på premieredagen.

Nyskapningen er en blanding av kebab og burger, så å si en hamburger med kebabsmak og bittelitt sterk.

– Dette smakte veldig bra, sier Follo HK-trener Valter Perisa.

ØBs medarbeider har en kropp som bærer preg av atskillige burgere og kebaber gjennom årenes løp, og trillet terningkast 5 for Folloburgeren, som består av 50 prosent oksebryst. Testpanelet sto i overhengende fare for å trille. Vi ble alle usedvanlig gode og mette.

Klingende mynt

10 prosent av hver solgte Folloburger går til klubbkassene.

– Vi har blandet to vinnere. Vi håper det blir en fin idé for andre firmaer en annen gang. Disse to klubbene er viktige for oss, barna våre og fremtiden. Så lenge klubbene holder oss opptatt med idrett i stedet for negative ting, tror jeg vi har et fint samarbeid. Derfor vil vi gjerne bidra ytterligere enn bare å ha reklamen vår på draktene deres, sier Kutlay Yeser på Balkan.

– Vi er kjempeglade for at dere er flinke til å støtte klubbene i nærområdet. Det er veldig bra, sier daglig leder Helle Visjø i Follo FK.

Bare på den lille tiden mens testpanelet spiste, ble det bestilt syv Folloburgere fra andre gjester. Jungeltelegrafen er allerede i gang.

Samarbeide mer

Follo HK og Follo FK vil gjerne gjøre noe mer sammen. Showkamper på hverandres hjemmebaner er noe av det som ble luftet rundt bordet.

– Vi må få til Folloburgeren som et begrep. Hadde det ikke vært for det lokale næringslivet, kunne vi lagt ned klubben. Vi er avhengige av hverandre. Da er det flott å kunne gjøre noe slik som dette, sier Morten Stærk i Follo HK.

For øvrig har Follo FK fått et problem. Hamburgeren på hjemmekampene har hett Folloburgeren frem til nå...