ÅS: Søstrene Jannike, Anine og Benedikte Kruse var med på å trekke full sal til årets nyttårskonsert. Det ble musikalsk underholdende helaften for de oppmøtte.
Lørdag var det klart for årets nyttårskonsert i Ås. En musikalsk feiring av det nye året. De tre søstrene Kruse var årets gjestesolister og var med på å gjøre konserten musikalsk uforglemmelig for de oppmøtte publikummerne. Gjennom låten «My Favorite Things» viste søstrene Kruse hva de kunne og utfylte hverandre musikalsk. De tre søstrene imponerte publikum overraskende stemmeprakt i den ene øyeblikket og fikk publikum til å le i det andre. Med en utdannelse fra Norges musikkhøgskole og lang sangerfaring viste de tre søstrene virkelig hva de kunne overfor det imponerte publikummet.
Vestby korforening stod også for flere innslag under årets nyttårskonsert på Aud Max. Med låter om «Fireflies» underholdt de publikummerne som applauderte i begeistring.

Ikke første året

Lasse Hovd fikk æren av å være årets konferansier. Den joviale Vestby-mannen tok med seg publikum gjennom en musikalsk reise og en start på det nye året. Som han selv sa da det tok litt tid å sette opp notestativene:
– Jeg fikk beskjed om å prate, og det er derfor jeg er her.

Stod for musikken

Hva er vel en nyttårskonsert uten et skikkelig musikkorps. I år igjen var det Ås og Vestby musikkorps som stod for musikken, og kunne ønske velkommen til korpsets fjortende nyttårskonsert i Ås. Søstrene Kruse og Vestby korforening supplerte med sine vokale prestasjoner.
Det skjer hvert år. Nyttårskonserten blir en suksess gang på gang - også i år.