– Jeg er imponert

MILJØET I FOKUS: Miljøvern og miljøsvin var i fokus under forestillingen "We create the world we live in". BEGGE FOTO: DANIEL GAUSLAA.

MILJØET I FOKUS: Miljøvern og miljøsvin var i fokus under forestillingen "We create the world we live in". BEGGE FOTO: DANIEL GAUSLAA.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

ÅS: Lørdag holdt kulturskolen i Ås en danseforestilling med både elever og lærere i Ås kulturhus som en del av kulturskolens vårfestival i Ås.

Med et fokus på miljøet, miljøsvin var forestillingen "We create the world we live in"  klar for scenen i kinoen i Ås kulturhus denne helgen.

Siden januar har 260 elever jobbet iherdig for å få på plass helgens forestillinger selv om innspurten kom denne uken. Med dans av ulik karakter fikk de publikum til å juble og klappe under numrene. Både store og små dansere sjarmerte publikum i senk.

– Jeg er meget imponert over elevene. Forestillingene har gått veldig bra. Noen har danset i mange år, mens andre er helt ferske, sier Gro Malones som er en av tre dansepedagoger i kulturskolen. Med på scenen av lærerne var også Kristine Mari Hansen.

– Vi har dere identiske forestillinger denne helga, men med ulike elever, sier Malones.

SE BILDENE HER: Danseforestilling med elever og lærere i Ås

Forestillingene er dominert av jenter, selv om dette ikke er ønskelig fra pedagogenes side.

– Gutteantallet har gått litt ned, og sånn vil vi ikke ha det, sier Malones.

Hun kan fortelle at hun har inntrykk av at danserne likevel koser seg på scenen.

– Det virker også som de koser seg sosialt blant annet i sminken og at de har det artig med hverandre. De har også sett hverandre danse, avslutter pedagogen.

LES FLERE NYHETER HER!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken