Finstad-lærerne stjal showet i år også

EN SLAGER: «Da-doo-ran-ran» sang lærerne og sjarmerte publikum. ALLE FOTO: STIG PERSSON

EN SLAGER: «Da-doo-ran-ran» sang lærerne og sjarmerte publikum. ALLE FOTO: STIG PERSSON

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vårens største musikalske eventyr er en kjær tradisjon for elever og lærere ved Finstad skole. Årets utgave var intet unntak.

DEL

SKI: Rådhusteatret var smekkfullt da finalistene i det årlige Finstad Grand Prix inntok scenen for full musikk.

SE BILDESERIE:


Aksel Johan Jensen sang seg til topps med «Treasure», mens de fire kruttønnene i 4 Power vant dansekategorien i år som i fjor.
De nye konferansierene hadde skjønt at man pynter seg noe aldeles utsøkt når man skal lede dette store showet.

Chess og Børson


Elevene ledet an i et storslått åpningsnummer med et potpurri fra legendariske musikaler som Annie, Chess, Mamma Mia og Bør Børson.
Som det seg hør og bør hadde salen allsang med Stiligsangen, Finstads signatursang som opprinnelig er ført i pennen av Trond-Viggo Torgersen.
Ordfører Anne Kristine Linnestad var på plass i år igjen.
Medelevene hadde en stri jobb med å stemme på deres favoritter i både sang og dans. Det kan umulig ha vært så lett å sitte i fagjuryen heller, for publikum fikk se mange unge talenter i kreativ utfoldelse på scenen.

Gledet publikum


Olivia og Emilie, Aksel, Dia og Ida, Nora, Hedda, Tora, Guro og Marlene, Maja og Mathilde, Vitapro-gutta, Helene, Kiss you-gutta og danserne i 4 Power gledet elever og medelever.
En tøff rektor Hanne Karin Heum sang Espen Linds storslager, godt hjulpet av tubaspillere fra Finstad skolekorps, mandoliner og dirigent Geir Aage Sveen.
 

Artikkeltags