Gå til sidens hovedinnhold

Unge korpsmedlemmer imponerte Chris Medina

Artikkelen er over 2 år gammel

Kjendiskonserten bragte denne gangen Chris Medina til Ski. Publikum lot seg imponere, men også kjendisgjesten lot seg bli imponert av det hele.

SKI: For 10. gang ble det arrangert Kjendiskonsert i Rådhusteatret i Ski.  Det var skolekorpsene fra Nordby, Oppegård og Østensjø som hadde invitert med seg den amerikanske artisten Chris Medina.

Årets gjesteartist kunne fortelle det fullsatte Rådhusteater at han i sin ungdomstid hadde spilt trommer i korps i Chicago.
Medina har nå flyttet til Norge og etablert familie her. I disse dager forbereder han en stor juleturné fra Nordland til Østfold.

Egen avdeling

På Kjendiskonserten sang Chris Medina sammen med korpsene, men hadde også en egen avdeling hvor han presenterte flere av sine nyeste låter. 

Medina imponerte med sin spesielle stemme som han ble godt kjent med i låten «What are words» i 2011.
Og nettopp denne låten ble en av høydepunktene på konserten hvor korpsmedlemmene hadde et flott samspill med Medina.

 

Godt samarbeid

Denne konserten ble avslutningen på et godt samarbeid gjennom høsten mellom de 3 skolekorpsene. Konserten viste at de unge korpsmedlemmene har utviklet seg ved å spille utfordrende og morsom musikk. Gjennom musikkstykket «Into the storm» av Robert W. Smith fikk de eldste musikerne vist hva som bor i dem.

Flere av musikantene var også solister på konserten. Marthe Værdal fra Nordby spilte på sin barytonsaksofon solo på «Lullaby of Birdland» hvor hun leverte en swingende og imponerende versjon av den kjente låten.

Nordby skolekorps har en stor drilltropp som har levert gode resultater i nasjonale konkurranser. Til kjendiskonserten hadde instruktørene koreografert ulike danser som var godt tilpasset musikken.  

Konserten ble avsluttet med den kjente Coldplay-låten «Viva la Vida» sammen med Chris Medina etter trampeklapp hvor publikum forlangte et ekstranummer.

 

Kommentarer til denne saken