Lise Lemberg vil gjerne kurse deg i hvordan du kan få et bedre liv

Gleder seg: Ernæringsfysiolog og massasjeterapeut Lise Lemberg gleder seg å starte kurs på Puls Fitness. Det gjør Camilla Lynne også.

Gleder seg: Ernæringsfysiolog og massasjeterapeut Lise Lemberg gleder seg å starte kurs på Puls Fitness. Det gjør Camilla Lynne også.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

SKI: – Dit finnes det ingen snarveier. Gjennom riktig kosthold, variert trening og ikke minst motivasjon, lærer våre kursdeltakere å endre kursen. Det er som regel ikke så mye som skal til, det meste går på å være bevisst på hvordan man lever, sier Lemberg, som er helsecoach i Freeliving.

4. februar starter hun et nytt kurs, på Langhus.

– Jeg har inngått et samarbeid på Puls Fitness, som gjør at vi holder kurset i deres lokaler. Gjennom kursavgiften får deltakerne medlemskap i Puls Fitness, og kan dermed bruke treningssenteret når de måtte ønske det.

– Må man være overvektig for å bli med på kurset?

– Nei, langtifra, det kan faktisk også være for folk som skal lære å spise riktig med tanke på å gå opp i vekt, men det skal ikke stikkes under en stol at hovedvekten av kursdeltakerne så langt har slitt med å holde vekta, sier Lemberg.

– Et av kursets store pluss er at hver enkelt jobber mot sitt mål, som kan være vektreduksjon, men kan også være å kunne gjøre noe man tidligere ikke har kunnet delta på, eller mestret, sier Lemberg.

Les også: Hjelp til å komme ut av sofaen

Virker

Camilla Lynne er et levende eksempel på at kurset til Lemberg virker.

– Jeg har prøvd mange salgs slankekurer, men ingen har fungert over tid for meg. Nå har jeg gått ned 16 kilo siden i fjor høst, først og fremst ved å følge de rådene jeg har fått på kurset, om kosthold og trening av kropp og hode. Det gir en utrolig styrke å være sammen med andre om noe så viktig som å endre livskursen, sier Lynne, som allerede har meldt seg på neste kurs.

Hun opplever også nå å kunne dyrke sine fritidssysler mye bedre, men økt balanse, motorikk og ikke minst bevegelighet.

– Vi har 20 på hvert kurs, Det er noen plasser igjen på det første kurset, men så fort dette er fulltegnet, starter vi et nytt, sier Lemberg.

Klikk deg tilbake til forsiden av ØB.no her

Artikkeltags