KOLBOTN: Man tar ikke munnen for full om man sier at Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde er de mest rappkjeftede entertainerne Norge har å by på. Onsdag kveld sto de sammen på scenen.

De er kjent for sine artige men også lyriske tekster med snert. I Kolben fikk man alt servert på en gang. De pratet og tullet med hverandre og publikum lot seg lett rive med.

Dama fra Tomter og mannen fra Skarnes bød på noe gammelt men også noe nyere materiale fra scenekanten.

Bjørnov påstår at hun er i full gang med å lage Musical. Noe hun forøvrig startet med sist gang hun besøkte sitt publikum på Kolbotn.

Det er en data inspirert versjon, hvor hun med kløkt og stil ikke legger skjul på sin alt for dårlige kjennskap til det som skjer inne i en datamaskin. Hun ble ikke helt ferdig med musikkprosjektet sitt denne kvelden heller. Kanskje neste gang hun besøker Kolben?

Vi fikk også se en steppende Øystein Sunde som prøvde, mot sin vilje, skal vi tro ham selv å hjelpe Bjørnov gjennom musicalinnslaget.

Publikum slapp heller ikke unna Sundes geniale og ikke minst humoristiske tekster, godt hjulpet av noen overivrige fingre som føk over strengene på gitaren i en forrykende fart. Akkurat slik vi kjenner ham.

De av dere som ikke fikk tak i billetter til disse forestillingene bør seriøst finne ut hvor de opptrer neste gang. De er inne i sin tredje uke på turne.