Gå til sidens hovedinnhold

– Gi kjærestekurs i julegave

Artikkelen er over 5 år gammel

Størst av alt er kjærligheten. Men den trenger vedlikehold. Snart kan du få gode tips.

SOFIEMYR: – Hva med å gi et kjærestekurs i julegave? undrer diakon Ingunn Trageton Ileby i Oppegård.

Helgen 29. til 31. januar er det klart for en morsom og utviklende helg for par i alle aldre og alle faser av parforholdet. Kjærlighetskurset i Sofiemyr kirke er en årlig foreteelse som har fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Kurset ledes av Eiel Holten og Bjørk Matheasdatter. De har i en årrekke vært tilknyttet Modum Bad som ledere av sine egne kurs. Begge er parterapeuter. Matheasdatter har praksis i Oslo og er fast spaltist i Dagbladet Magasinet. Holten er leder i Kirkens Bymisjon i Bergen. De holder faglige innlegg krydret med film, fortellinger, alvor og humor. De forbedrer kursene kontinuerlig i tråd med forskning og erfaring.

Deltakerne får alt det gode fra parkurset PREP, samt mer kunnskap og flere verktøy i tillegg. Folk fra hele Follo kan bli med. Hvert par jobber sammen, ingenting må deles.

Kurset foregår fredag 29. januar kl. 18.00-22.00, lørdag 11.00-17.00 og søndagen 13.00-17.00. Prisen inkluderer kursmateriell, pizza på fredag, lunsj på lørdag og kaffe, te og kaker alle dager.

Påmelding og info skjer til ingunn.trageton.ileby@kirken-oppegard.no, 66 81 50 10 eller bjork@jegduvi.no, 480 78 135.

Kommentarer til denne saken