Gå til sidens hovedinnhold

– Jeg vil representere Norge i Moskva

Artikkelen er over 7 år gammel

Heidi Enany (19) er én av 12 finalister til Miss Universe Norway. Hun tror på seier i den norske finalen 28.september.

SKI: – Ja, jeg tror absolutt jeg har en stor sjanse til å vinne og vil gjerne representere Norge i Miss Universe i Moskva i desember, uttaler Heidi Enany.

Det mangler ikke på selvtillit hos den travle missefinalisten. Hun forteller om seks slitsomme måneder bak seg med mange og utfordrende oppgaver en norsk frøken må kunne håndtere.

– Jeg gleder meg veldig til 28.september, men det skal også bli godt å få finalen unnagjort, innrømmer Heidi.

I løpet av de neste 14 dagene står det mange ting på timeplanen, samtidig som hun studerer spesialpedagogikk på Blindern. I tillegg til å gå et brudeshow og spille inn en matkonkurranse-episode, skal missefinalisten treffe Stopp mobbingen.

– Jeg har selv blitt mobbet. Å forebygge mobbing har blitt en hjertesak for meg. Derfor ser jeg fram til møtet og håper vi kan få til noen foredrag på skoler, forteller Heidi.

Les også: Heidi (19) vil bli miss Universe og solmodell

Designerkjole i produksjon

Heidi avslører at Niyan Omer har designet aftenkjolen hun skal bruke i konkurransen. Den er en hyllest til den sofistikerte kvinnen, og har høy splitt og åpen rygg. Fargene er fortsatt en hemmelighet.

– Niyan designet kjolen til fjorårest norske vinner Sara Nicole Andersen fra Oslo, så det er stas at hun designer min kjole også, sier Heidi. 

Når de 12 finalistene skal vise fram både kropp og personlighet på Scandic Fornebu håper Heidi at Follo er godt representert blant publikum.

– Rapperne Robin og Bugge kommer. Jeg kan love et skikkelig show og det hadde vært veldig gøy om folk fra Follo kommer og heier, oppfordrer finalisten.

Kommentarer til denne saken