Intimt i middelalderkirken

TRIO: Audun Aschim Steffensen, Espen Wensaas og Jon Brodal utgjør en musikktrio som spiller vakker musikk. FOTO: Eskild Gausemel Berge

TRIO: Audun Aschim Steffensen, Espen Wensaas og Jon Brodal utgjør en musikktrio som spiller vakker musikk. FOTO: Eskild Gausemel Berge

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

SKI: En intim og personlig konsert som vekket julestemning, det fikk du da Audun Aschim Steffesen, Espen Wensaas og Jon Brodal opptrådte i Ski middelalderkirke lørdag kveld.

Mandolin kombinert med gitar og fele fra Hardanger fanget øyeblikkene med tente lys og skapte en vakker ramme for den intime konserten i en sjarmfull kirke.

Wensaas, Brodal og Steffensen sier selv at de fanger de beste ingrediensene fra forskjellige verdener og setter de sammen til en unik og givende publikumsopplevelse.

Vakre melodier og energiske låter som henter inspirasjon fra tradisjonsmusikken blander seg med improvisasjon, humor og spontanitet i denne nye trioen, som er et samarbeid mellom én folkemusiker og to rytmiske improvisatorer.

Dedikert til Ski nye kirke

Trioen spiller musikk med sjarm, spesielt når de klarer å improvisere på hverandres instrumenter på en velklingende måte.

Audun Aschim Steffesen forteller at han selv hadde tenkt seg til "Stille natt"-konserten i Ski nye kirke på lørdagen.

– Men så skulle vi jo selv spille konsert, så jeg måtte med vemod avbestille billettene.

Alle låtene som ble spilt var selvkomponerte, men én manglet noe essensielt. Et navn.

– Neste låt vi skal spille er min komposisjon, men jeg har enna ikke funnet navn til den. Derfor tenker jeg at «Ski nye kirke» er passende og kan dedikere låten til den i kveld, sier Ski-gutten Steffesen.

Artikkeltags