Ungdommen lagde fest for seniorene

Solide: Follo seniororkester bidrar naturligvis når det er festlig sammenkomst. ALLE FOTO: STIG PERSSON

Solide: Follo seniororkester bidrar naturligvis når det er festlig sammenkomst. ALLE FOTO: STIG PERSSON

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Et hyggelig lag på tvers av generasjonene satte seniorene i skikkelig stemning.

DEL

SKI: Torsdag ettermiddag foregikk den årlige festen for eldre hjemmeboende i Ski. Frivilligsentralen og de gode hjelperne på helse og oppvekstfag ved Drømtorp videregående skole.
– De har lagd fiskesuppe, bakt kaker, ordnet med sanger og quiz. Elevene styrer hele kvelden. Som innledning har vi fått besøk av det flotte korpset der, sier daglig leder Kirsten Grøstad ved Frivilligsentralen i Ski.
Hun tenker naturligvis på Follo seniororkester, som gjerne bidrar på disse tilstelningene. «Hello Dolly» og mange andre kjente melodier gledet deres jevnaldrende i publikum.
– Elevene synes dette er veldig ålreit. Seniorene som kommer på festen, er noen gjengangere, men elevene er nye hvert år. Det er veldig hyggelig, sier Kirsten Grøstad.

God oppslutning

Mange hjemmeboende eldre i Ski benyttet sjansen til å komme på festen. 31 påmeldte og en frivillig tok turen til Waldemarhøy. Sistnevnte hadde lagd de flotte blomsterbukettene som pyntet bordene.
– Det er mange blide folk her, sier Christoffer Strømberg Killi.
Han hadde gleden av å ta imot folk ved inngangen.
– Det er koselig. Vi har brukt hele skoledagen på å lage mat, bake kaker og dekke på. Det er 15 av oss i sving her, sier Susanne Berg Nylén.
Elevene hadde sørget for quiz med spørsmål tilpasset målgruppen. Utlodning og ikke minst sosialt samvær på tvers av aldersforskjellen hørte med til en trivelig kveld.


 

Artikkeltags