Storslått stemning

STAGEDIVE: Studentene jublet når vokalist, Øystein Greni, hoppet ut i publikum. FOTO: KATARINA LOVÆR SOLVANG

STAGEDIVE: Studentene jublet når vokalist, Øystein Greni, hoppet ut i publikum. FOTO: KATARINA LOVÆR SOLVANG

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

ÅS: Aud Max fikk storfint besøk da selveste Bigbang inntok scenen i Festsalen fredag kveld. Før konserten satte Østlandets blad seg ned med vokalist og gitarist i bandet, Øystein Greni.

Det populære bandet har holdt på siden 1992, men guttene går aldri lei.
- Vi får aldri nok av musikken, og vi har det utrolig gøy på hver eneste konsert. Det vi derimot kan få nok av er venting på flyplasser. Vi spiller i snitt mellom 80-100 konserter i året, så det går veldig mye tid til reising, forteller vokalisten.
 

Et bredt publikum

Bandet besøker både storbyer og småsteder rundt om i Norge, men i sommer tok de også turen til Brasil. Til våren skal de besøke blant annet Danmark,Tyskland og USA.
- Vi har en del fans i utlandet også, på de rareste steder.

Øystein tilføyer at fansen finnes i alle miljøer – og aldersgrupper
- Vi har et nokså tidløst uttrykk, og har derfor et publikum som er opptatt av veldig mye forskjellig musikk. På konserter ser jeg gjerne de yngste foran, men bakover i radene ser jeg også 60-åringer synge med på tekstene, sier han.
 

Gjensidige forventninger

Det viser seg at bandet har like høye forventninger til publikum, som publikum har til dem. Dette er ikke første gang Bigbang spiller for studentene i Ås.

- Forrige gang vi var her var i 2007, men vi har vært her et par ganger før det også. Det har alltid vært veldig god stemning, så vi ser virkelig frem til denne konserten, forteller Øystein.

LES OGSÅ:
Bigbang kommer til Bandwagon

Dette må du få med deg

- Skaper et bedre studentmiljø

Det er ingen tvil om at både band og publikum innfridde til forventningene. Martin Savland (23) og Håvard Hansgård (32) er begge studenter ved UMB. De kunne ikke vært mer fornøyde med konserten.
- Det var utrolig god stemning. Jeg har sett Bigbang live flere ganger, men dette var den beste opplevelsen hittil, forteller Håvard.

Martin skryter av studentsamfunnet i Ås.
- De er med på å skape et veldig godt og sammensveiset miljø, nettopp ved å arrangere konserter som dette. Neste år er det tid for UKA i Ås, det gleder jeg meg veldig til, tilføyer han.

Artikkeltags