ÅS: På scenen sto Ås og Vestby Musikkorps sammen med de to folkekjære kompisene Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen, begge med solide hits for å lande en ettermiddag både med allsang og skjemt.

Tidløse klassikere

Jørn Hoel har et fint lite knippe med låter som har gått inn i historien som tidløse klassikere. Og de heter selvfølgelig "Har en drøm", "Lost in the tango" og "Ei hand å holde i".

På sistnevnte var det allsang til tusen i Aud. Max da duoen gjorde den helt alene. Under "Har en drøm" var det Follos egne profil Bjørn Morten Kjærnes som sto for det fine arrangementet.

Feiende flott

Men musikkorpset kunne definitivt sine saker også. Fellesnumrene med Hoel & Albrigtsen svinget skikkelig på "Route 66" og "Fever", men korpset sto også fjellstøtt alene på krevende nummer som Griegs "Halling" og "Mary Poppins Medley".

Men det var mer som ble sunget enn det som kom fra våre venner i nord. Barbro Grenersen hadde på nytt med seg Ås Barne- og ungdomskor som gjorde en strålende versjon av "A nightingale sang in Berkely Square" og den vakre "Gabriellas sång".

Nyttårskonserten i Ås har alltid lykkes stort med sine trekkplaster, og med Jørn Hoel og den ferske Korslag-seierherren Steinar Albrigtsen gjorde de det igjen. Ettermiddagen i Aud. Max ble nemlig et par timer der allsangen meldte seg på, samtidig som de lokale kreftene viste frem sine talenter.

En fin ramme å ønske velkommen til et nytt år på.