Gå til sidens hovedinnhold

Førjulsutstilling i Kolben

Utstillingen er åpen fra lørdag 5. desember kl. 12.00.

KOLBOTN: Etter et stille år gleder 22 medlemmer i Kolbotn Maleklubb seg til igjen å fylle veggene i Biblioteksgalleriet i Kolben kulturhus med bilder.

Maler hver for seg – stiller ut sammen Vanligvis samles mange og maler i et flott atelier klubben er så heldig å få benytte i Kolben. Men dette året har vært annerledes på grunn av korona og smittevernregler. Mye av årets kunst er blitt skapt innenfor husets fire vegger. Begrensninger for sosialt samvær har ikke lagt noen demper på kreativiteten.

Eventyr

Med pensler, lerret og tegnesaker for hånden, flyr tiden som en røyk og spennende eventyr oppstår. Disse eventyrene, fanget på lerret og papir, gleder medlemmene seg til å dele med deg på årets førjulsutstilling. Mye er nedstengt i disse dager, men biblioteket og galleriet er åpent, så her kan du få et kjærkomment pusterom og oppleve mange små verdener i ett rom!

En liten gave? Det er snart jul, så denne gangen blir det salg rett fra vegg. Det kan jo hende du finner et bilde du har lyst til å glede en god venn med i julegave i år!

22 glade utstillere Klubben har rundt 80 medlemmer, og ønsker gjerne flere velkommen. Det blir arrangert flere kurs i løpet av året, og det blir satt av kvelder hvor kjente kunstnere kommer og korrigerer bilder medlemmene har med. Her er det mye å lære, både av egne og andres bilder. Og så er det utstillingene. To store fellesutstillinger og flere separatutstillinger står årlig på programmet.

Disse stiller ut

Deltagere på årets førjulsutstilling er Anders Bodahl, Anne Berit Risdal, Anne-Cathrine Grambo, Belkize Rrotlla, Bjørg Tøndel Hagan, Else-Marie Almeli, Harald Bjørn Skog, Joan Anne Bates, Joanna Hika, June Wold-Dufseth, Kari Aamoth, Lena Pettersen, Liv Hofplass, Marit Langdal, Merete Skogstad, Midia Hamedi, Rolf Erik Lømo, Siri Baust, Sissel Egden, Tone Larsen, Vidar Fevang og Wenche Helstad.

Velkommen inn Det skal være trygt å komme på utstillingen, så smittevernreglene vil bli fulgt. Det blir derfor ikke en åpning med underholdning og servering, men utstillingen kan sees fra og med lørdag 5. desember klokken 12.00. Kolbotn Maleklubb er stolt av å presentere resultatet av medlemmenes maleglede! Galleriet finner du i 2. etasje, innenfor bibliotekets barneavdeling. Utstillingen er åpen i bibliotekets betjente åpningstider og står til onsdag 6. januar klokken 16.00.

Kommentarer til denne saken