Gå til sidens hovedinnhold

Tidligere bud dumpet reklamekatalogene i skogkanten. Norpost ryddet opp

Artikkelen er over 5 år gammel

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

SKI: Søndag morgen oppdaget Bernt A. Hansen fra Siggerud et berg av reklamekataloger som var dumpet ved Vevelstadveien, like i nærheten av skibroen som krysser veien over til Sterkerud.

Hansen tok flere bilder av haugen med papir som var kastet i skogkanten. Bildene la han ut på Facebook-siden Østmarka. Reaksjonene har haglet over miljøsvinet som sto bak.

Bunkene inneholdt i hovedsak reklame for Bauhaus og Coop, reklame som skulle vært ute i postkassene i januar. Pakkelister på bunkene fortalte at dette var kunder av Norpost.

Også Norpost reagerte de de ble gjort kjent med bildene Hansen hadde lagt ut.

– De så bildene på Facebook-gruppa Østmarka. Da tok de umiddelbar kontakt, forteller Siggerud-mannen.

Samme kveld sendte Norpost ut noen som plukket med seg alle papirbunkene og tok det med tilbake til lageret.

– Vi dro ut med en gang, med en gang vi så på bildene at dette beklageligvis var vårt materiell. Det ble hentet av avdelingslederen på Ski, opplyser Hege Stenmarck, som er administrerende direktør i Norpost.

Menneskelig svikt

– Hvordan havnet alle reklamebunkene i skogkanten på Siggerud?

–Her ser det dessverre ut til at det har skjedd en menneskelig svikt av en av våre tidligere medarbeidere. Vi har avdekket svikt hos vedkommende tidligere, så  dette budet ble sagt opp i januar. Han er ikke lenger ansatt hos oss. Men vi vil likevel ta en vurdering av det som har skjedd, sier Stenmarck.

Dette tar vi sterkt avstand fra

– Skjer det ofte at Norpost opplever saker som dette?

– Heldigvis har vi ikke opplevd dette før. Da jeg så dette søndag, ble jeg utrolig lei meg. Vi er helt avhengig av et godt omdømme og et godt renomme. Så dette tar vi sterkt avstand fra, slår direktøren for Norpost fast.

Etter at plassen var ryddet for søppel, dro Bernt A. Hansen tilbake med kameraet for å dokumentere at alt var borte.

 

Kommentarer til denne saken