Gå til sidens hovedinnhold

Første mål nådd for John Harald Bondevik fra Nordre Follo og partiet Sentrum

Har klart å samle inn 6.000 underskrifter.

NORDRE FOLLO: 30. september skrev Østlandets Blad om John Harald Bondevik fra Nordre Follo, som er en av frontfigurene i et helt nytt politisk parti, nemlig partiet Sentrum.

Da startet jakten på 5.000 underskrifter for partiet, og nå er målet nådd, og vel så det. Partiet Sentrum har sikret seg 6.110 underskrifter og vil stille liste i samtlige fylker under stortingsvalget neste år.

Les mer

Solveig (24) lettet over at Åpen barnehage får bestå. – Jeg ble så glad da jeg fikk vite om dette treffstedet for Viktor og meg

Dermed har de forsert hinderet om å skaffe over 5.000 underskrifter, som er kravet for å bli registrert som politisk parti, skriver Aftenposten. Underskriftene sendes til Partiregisteret i Brønnøysundregistrene denne uken.

– Nå er jeg varm om hjertet. Det må jeg virkelig si, sier advokat Geir Lippestad til Aftenposten.

For ni uker siden overrasket Lippestad, som tidligere har vært byråd for Ap i Oslo, med å starte et nytt sentrumsparti sammen med folk fra blant annet KrF og MDG.

Sønnen starter ungdomsavdelingen

Denne uka meldte også Østlandets Blad at Simen Bondevik (20), som var KrFs framtidshåp, skal lede ungdomspartiet til det nye partiet Sentrum.

Det nye ungdomspartiet, som har fått navnet Unge Sentrum, ble etablert på et digitalt stiftelsesmøte mandag kveld. Simen Bondevik er barnebarnet til tidligere statsminister og KrF-leder Kjell Magne Bondevik. Den 20 år gamle politikerprofilen meldte overgang fra KrF til Sentrum tidligere i høst.

Kommentarer til denne saken