Fortsatt problemer på Østfoldbanen etter jordfeil

Forsinkelser etter jordfeil på Østfolbanen fredag kveld.

DEL

ØSTFOLDBANEN: Klokken ett fredag ettermiddag melder Bane Nor at Østfoldbanen er stengt mellom Ski og Kolbotn. Det skyldes en jordfeil. Estimert tid for åpning er klokken 18 fredag.

Dette kommer i tillegg til signalfeilen på Skøyen som har gjort at togene på Østfoldbanen ikke har kjørt lenger enn til Oslo S. Klokken ti på to melder Bane NOR at denne feilen er rettet, men det blir fortsatt noen innstillinger resten av dagen. Publikum henvises til togselskapene for informasjon om det enkelte tog.

Ifølge kommunikasjonssjef i Vy Gina Scholz settes det opp alternativ transport med buss og maxi-taxi. Dette har allerede vært igang litt for å få unna trafikken, sier hun. Blant annet settes det opp busser mellom Oslo S, Ski og Vestby.

– Bussene går fortløpende mellom stasjonene, sier hun.

Ved 17.30-tiden melder Bane Nor at det er færre spor i bruk mellom Langhus og Ski på grunn av en tidligere jordfeil. Man må dermed fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger. Bane Nor melder på sine nettsider at neste oppdatering vil komme klokken 02 natt til lørdag.

Ifølge reiseplanleggeren til Vy er det flere innstillinger fra Oslo mot Ski fredag kveld.

LES OGSÅ: Politiet morgenen etter granatfunnet på Ski-toget: – Har ikke gjort noen andre funn

LES OGSÅ: Signalfeil på Skøyen gir trøbbel på Østfoldbanen

LES OGSÅ: Innstillinger og delinnstillinger på Østfoldbanen: – Har ingen ting med hendelsen i natt å gjøre

Artikkeltags