En deilig dag i friluft

Samling: Det var mange som benyttet søndagen til en flott tur i skogen, med Stallerudhytta som endestasjon.alle foto:ole kr. trana

Bildetekst

Samling: Det var mange som benyttet søndagen til en flott tur i skogen, med Stallerudhytta som endestasjon.alle foto:ole kr. trana Bildetekst

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det var mange som tok turen ut i skog og mark på søndag. Været var flott og Friluftslivets dag gjorde det trangt på Stallerudhytta.

DEL

SKI: Det var virkelig storinnrykk av familier med store og små i skogen mellom Haugjordet og Stallerudhytta.

De som valgte den oppsatte ruten fra Haugjordet ungdomsskole, ble møtt at representanter fra Ski kommune, som sto som arrangører.

LES OGSÅ: Håper på storinnrykk i skogen søndag 

På ferden innover i skogen, langs oppmerket løype, ble du møtt av mange ulike organisasjoner som ga både barn og vokse noe å bryne seg på.

Et sted mellom 15 og 20 foreninger var representert langs løypen.

Ved Skiforeningens stand, fikk man i tillegg til ulike spørsmål, også prøvesitte en snøskooter.

– Jeg har sittet på en sånn før også. Pappa er nemlig sjef, sa Oliver Martinsen (7).

Sjefen som Oliver snakket om er Terje Martinsen, han er løypebas i Sørmarka og kjører en slik doning så mye som mulig gjennom vinteren.

Også Follo Sopp- og Nyttevekstforening sto langs veien mot Stallerudhytta.

Der ble ØB gjort oppmerksom på at den informasjonen om at det ikke finnes soppkontroller i år er overdrevet. Det er riktig at de offentlige soppkontrollene mangler i år, men de frivillige har brukt mye tid på å treffe sopplukkere i år også.

Mange politikere hadde benyttet natten til lørdag å sove i telt sammen med speiderne ved Stallerudhytta. Det var også planen til ordfører Anne Kristine Linnestad, men hun valgte å trekke seg på grunn av sykdom.

Artikkeltags