Chic jubilerer som lykkelig og liten i Ski sentrum

JUBILEUM: Tove Larsen, foran til venstre er stolt av det hun fått til. Her sammen med Bafrin Mohammed. I stolen til venstre sitter Sissel Jentoft, til høyre Trine Strand.

JUBILEUM: Tove Larsen, foran til venstre er stolt av det hun fått til. Her sammen med Bafrin Mohammed. I stolen til venstre sitter Sissel Jentoft, til høyre Trine Strand. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Salong Chic i Jernbaneveien kunne torsdag feire fem lykkelige år i samme salong.

DEL

SKI: Salong Chic har holdt til i Rutheimgården i fem år. Men de 25 kvadratmeterne de disponerer, har vært benyttet til det samme i 85 år.

– Lokalene her oser av frisørhistorie. Vi tok over lokalene, for fem år siden av Tor Espelid, som hadde drevet herrefrisør i 40 år. Han igjen tok over for sin mor som hadde drevet med det samme i 40 år før det, sier en stolt Tove Larsen, som er daglig leder i Chic.

Det har ikke bare vært enkelt å drive forretning i Jernbaneveien de siste årene. Arbeidene med Ski stasjon og Follobanen har gjort at deler av veien har vært steng for all trafikk, også for gående.

– Selv om det ser ut som en krigssone utenfor her, hjelper det lite å klage. Vi tar det med et smil. Det har gått kjempebra de årene vi har holdt på her, sier Larsen. Hun driver salongen sammen med Bafrin Mohammed og Hedda Kiær Nordrum. Til sammen cirka 400 faste kunder har trosset de umulige forholdene i sentrum av Ski.

– Har dere planer om å utvide?

– Nei, vi er lykkelige som liten, sier en smilende Larsen.

Kundene som er innom på jubileumsdagen skryter av salongen.

– Det er noen fantastisk dyktige folk som jobber her, sier Trine Strand til ØB.

Artikkeltags