Dette er Ski kommunes ildsjeler i 2016

Artikkelen er over 3 år gammel

I en egen ildsjelskalender har Ski kommune gjort ekstra stas på dem som gjør det lille ekstra. Her er ildsjelene og hvorfor de hedres.

DEL

SKI: – Fellesnevneren er at dette er folk som bruker mange timer av livet sitt for å skape et godt samfunn for oss alle sammen i Ski kommune, sier ordfører Tuva Moflag om julekalenderen. Hun startet prosjektet etter å ha sett ideen i Eigersund.

Se vår interaktive oversikt over alle ildsjelene nederst i saken

Sammen med flere andre i kommunen har hun gjennom hele førjulstiden reist rundt og gratulert ildsjeler i kommunen med diplom og blomst. Ildsjelene er folk i alle aldre spredt rundt i kommunen.

– Hva skal til for å hedres som en ildsjel?

– Vi har vært opptatt av å hedre folk som gjør en frivillig innsats for andre, og vi har sett på idrett, kultur, folkehelse og frivillighet generelt, forklarer ordføreren.

Moflag mener kalenderen viser frem noe av den flotte aktiviteten i Ski kommune. Hun håper kommunen gjentar kalenderen neste år.

– Det er fortsatt svært mange ildsjeler som fortjener en oppmerksomhet. Vi fikk inn langt flere forslag enn de 24 som ble plukket ut. Aktiviteten og mangfoldet i Ski kommune er imponerende, sier Moflag.

Trykk på de røde prikkene for å lese mer om hver ildsjel.

Artikkeltags