– Gled et medmenneske og dra ut på søndagstur sammen

KLARE: Station Manager Kenneth Ulriksen i Avis i Ski og daglig leder Kirsten Grøstad ved Frivilligsentralen i Ski før aller første søndagstur i fjor vår.

KLARE: Station Manager Kenneth Ulriksen i Avis i Ski og daglig leder Kirsten Grøstad ved Frivilligsentralen i Ski før aller første søndagstur i fjor vår. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Har du litt ledig tid en søndag? Da kan du låne gratis bil og ta et medmenneske med på biltur.

DEL

SKI: Frivilligsentralen i Ski og Avis Ski viderefører samarbeidet som startet for et snaut år siden.

Bilutleieselskapet låner ut biler aldeles gratis slik at frivillige sjåfører kan ta med seg andre på søndagstur, unge som eldre.

– Det er ikke uvanlig å være ensom

– Synes du søndagene blir litt lange, og du har lyst på litt selskap og en tur ut, er det muligheter for å få litt luft nå. Å kjenne seg ensom, enten man er ung eller eldre, er ikke så uvanlig.

Du kan enten henvende deg hos Frivilligsentralen i Ski og få tildelt en sjåfør eller tipse en du kjenner om at du kan låne gratis bil via Frivilligsentralen og Avis slik at dere kan dra sammen på tur noen timer en søndag, forteller daglig leder Kirsten Grøstad ved Frivilligsentralen i Ski.

– Et pluss for alle parter

Har du lyst til å melde deg som sjåfør eller melde ditt behov for å være passasjer, er det bare å ta kontakt med Frivilligsentralen på 64 87 86 07, 992 16 823 eller frivilligsentralen@ski.kommune.no, mandag til torsdag.

– Hvis dette kan være en måte å få flere som sitter mye alene sammen ut på tur, er det et pluss for alle parter , sier daglig leder Kenneth Ulriksen ved Avis Ski.

Artikkeltags