Gå til sidens hovedinnhold

Frode Haltli og Atle Sponberg holder digital konsert på Sentralen i kveld klokken 19 - du kan se den her

Artikkelen er over 1 år gammel

Frode Haltli fra Svartskog skulle egentlig ha holdt flere konserter i Oslo og Hedmark, men koronaviruset har satt en stopper for disse. I stedet stiller han i kveld på Sentralen og spiller en digital konsert.

SVARTSKOG/OSLO: Frode Haltli fra Svartskog er en av mange musikere som er blitt rammet av koronarestriksjonene. I forrige uke skrev ØB om at Frode Haltli var blitt permittert fra selskapet han og kona Maja S. K. Ratkje eier sammen. Dette for at familien skal få noen inntekter under krisen.

– Dette synes jeg er et veldig spennende prosjektet og et flott alternativ siden det vanlige konsertlivet er lagt på is. Det er jo også veldig kjærkomment å kunne spille en konsert, selv om det er rart siden man ikke har kontakt med publikum, sier Haltli.

LES OGSÅ: Maja har permittert mannen Frode, slik at de er sikret inntekt

Frode Haltli er en av Norges mest kjente trekkspillere. Han har vunnet NM i trekkspill syv ganger og vant NRKs Talentiaden i 1991.

Han er vært nominert til Spellemannsprisen hele fem ganger, og har vunnet én Spellemannspris.

I år skulle han og ti andre musikere holde flere konserter med Haltlis store prosjekt, Avant Folk. På disse konsertene skulle de fremført flere av Haltlis komposisjoner.

I stedet blir det digital konsert på Sentralen i Oslo sammen med Atle Sponberg.

Konserten med Frode Haltli og Atle Sponberg er den første av flere ukentlige konserter på Sentralen som øverføres på www.klassiskkarantene.no. Du kan også se den i videovinduet øverst i saken.

Kommentarer til denne saken