DFI sikret seg førstevalget

André Bergdølmo har signert en to-års kontrakt med DFI. FOTO: SCANPIX

André Bergdølmo har signert en to-års kontrakt med DFI. FOTO: SCANPIX

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

DRØBAK: André Bergdølmo signerte søndag en to-årskontrakt med DFI. Sportslig leder i DFI, Lars Smith, er tilfreds med å ha fått signaturen til Bergdølmo.

– Han var førstevalget vårt, så jeg kan ikke være annet enn fornøyd, sier han og fortsetter:

– Jeg mener han passer veldig godt hos oss. Han har jo en unik spillerbakgrunn og etter hvert trenerutdannelse. Han er en meget god formidler, han har bevist både i Lillestrøm og Vålerenga at han er flink med unge spillere, sier Smith.

DFIs sportslige leder mener de nå har fått to trenere som har samme filosofi.

– Spillerutvikling er en viktig faktor. Follo har vært flinke til å forvalte og utvikle talenter. Skal man ha en lokal forankring som man ønsker i DFI så må man være gode på det. Både Even og han er opptatt av utvikle fotballspillere og at de skal spille fotball. Nå vi to gode ambassadører for det, forteller Smith.

Det nye trenerteamet er dermed i offisielt på plass fra og med i dag. André Bergdølmo og Even Ødegaard blir sidestilte.

– Vi har tre-fire prøvespillere denne uken, så det var viktig å få han på plass. Nå kan vi begynne å forme det slik vi vil ha det, sier Lars Smith.

Vil bygge klubb

André Bergdølmo gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

– DFI er en spennende klubb med tradisjoner, som jeg synes har ligget litt brakk de siste årene de siste årene med tanke på A-lagsspill og spillerutvikling, sier han til ØB.

Han har vært i dialog med DFI en periode og har rukket å se laget både i treninger og kamp.

– Jeg har vært og sett på dem på to treninger og kamp mot Lillestrøm. Jeg har dannet meg et greit bilde av det, og har snakket mye med Even og Lars. Det ser spennende ut, forteller han.

Romerikingen er opptatt av å skape noe varig i DFI.

– Det viktigste er å bygge klubb. Skape et fundament som blir stående der når vi som styrer og steller akkurat nå ikke er der lenger, sier André  Bergdølmo.


 

Artikkeltags