DRØBAK: René Elshaugs vakre mål på overtid ble redningen for DFI lørdag. Utligningen på overtid sørget for laget karret med seg ett poeng og 2-2 fra hjemmeoppgjøret mot Skarbøvik.

– Det var deilig å se den gå inn når vi hadde stanget mot Skarbøvik-målet hele kampen, sier redningsmannen.

SE BILDESERIE HER: DFI - Skarbøvik 2-2

Dårlig start

Samme mann ble avvinket for offside da han satt ballen i mål etter bare tre minutter. Jørgen Røssevolds lekre forspill og Elshaugs avslutning var til ingen nytte. Det smalt fort igjen, denne gang i motsatt ende av banen. Et frispark fra Skarbøvik gikk via Daniel Gjerde og rett i mål.

GI SPILLERNE POENG PÅ BØRSEN

DFI var det førende laget, og bakrommet bak Skarbøviks stoppere ble utnyttet gang på gang av både Aleksander Kristoffersson og Elshaug. Det ble mange offsider, men Kristoffersson var uhyre nære da han lobbet ballen over mål etter tolv minutter.

0-1 sto seg til pause, og temperaturen steg mange hakk ni minutter ut i annen omgang. Etter en liten prat med assistendommeren ble det blåst straffespark til rødtrøyene. Dommeren markerte for hands på en Skarbøvik-spiller, til iherdige protester fra bortelaget.

Straffebom og mål i fleisen

Tim Strøm-Pedersen gikk frem til straffemerket for å sette inn utligningen, men bortelagets sisteskanse reddet. Straffen var både svak og dårlig plassert.

LES FLERE NYHETER OM DFI

Drøbak/Frogn utlignet til slutt. Mamadou Latyr gjorde som han har for vane, og stanget inn en dødball etter 70 minutter. Badebyguttene gjorde så noe de også har fått for vane å gjøre. De slapp inn mål rett etter egen scoring. Didrik Fløtre sendte sunnmøringene opp i ledelsen med et knalltreff opp i krysset.

SE HVOR DFI LIGGER PÅ TABELLEN I 2. DIV

20 minutter senere, og godt inn på overtid, reddet Elshaug dagen. Han dempet ned et innlegg, ventet ut forsvarsspillerne og bredsidet ballen opp i krysset.
– Jeg er veldig glad for ett poeng, det føles mye bedre enn null, sier DFI-trener Even Ødegaard etter kampslutt.

DFI hadde mange store sjanser, og burde helt klart slått laget som ligger under nedryksstreken.
– Dette er en kamp vi skal vinne. Vi må slutte å gi oss selv så dårlige betingelser hele tiden, sier Ødegaard.