Paulin Voss er et kjent navn i Drøbak. I vinter kom hun med sitt andre soloalbum, Soundwave, og tittelkuttet  er nå a-listet på NRK P1. Neste lørdag spiller hun på plenen på Oscarsborg.

FROGN: Cello er Voss’ hovedinstrument, og hun er utdannet som klassisk musiker fra Norges musikkhøgskole. Hennes særegne stemme spenner seg over et vidt spekter, og en konsert med henne er en musikalsk nytelse.

– Selv har jeg mange gode konsertminner, men jeg spilte en event konsert for et mindre selskap ved Kongelunden på Oscarsborg for noen år siden. Strålende sol,stille vann og veldig fornøyd selskap. Sjefen kjøpte 1.albumet mitt til alle sine ansatte, forteller Paulin. Det var også stor stas å bli gratulert for fin konsert av selveste Nigel Kennedy på Kongsberg Jazzfestival i 2009.

THOMAS DYBDAHL: Skreddersyr setlista for Oscarsborg
JONAS ALASKA: Jeg er spent!

Goldfrapp

Cellisten synger og spiller med stor trygghet, noe som preger henne på konsert. Men hvilken konsert er det hun selv setter høyest? – Goldfrapp på Quart-klubb konsert for mange år siden og nå nylig, i vår, var jeg på solo konsert med Magnet på Kolben . Begge konserter var helt fabelaktige, utrolig inspirerende og uforglemmelige.

– Dette blir bra!

Jeg elsker Drøbak og har bodd her med familien min siden sommeren 2006. Nå håperjeg  på knall vær og mange publikummere. Skulle det regne ,så er det bare å ta på seg regntøy. Musikken blir uansett bra.