Gå til sidens hovedinnhold

– Dette bør bli helt rått!

Artikkelen er over 8 år gammel

Singelen Ring Meg (2011) har solgt til åtte ganger platina, ligget på førsteplass på VG-lista og den var nominert til Årets hit under Spellemannsprisen 2011. Gabrielle bør trekke mange til Oscarsborg.

FROGN: – Dette er det eneste stedet jeg spiller i sommer som er akustisk. Jeg rett og slett elsker å ta ting ned på ett strippa nivå og få mer fokus på tekst og vokal, noe som faller lettere når det er akustisk. Man kobler også til publikum på en helt annen måte.

– Angående forventninger, så stiller jeg alltid uten, da man aldri kan vite hvordan en gigg blir, men jeg skal ærlig innrømme at jeg føler på meg at det kan bli sommerkos på høyt nivå. Det er også ganske trivelig å skulle spille for den yngre garde, som normalt sett ikke slipper inn på mine konserter. Festivaler er fett på den måten. Alle får!

Les også:
Bjørn Eidsvåg -Super artistliste
Anna Ternheim Det blir ju jättekul!
Paulin Voss Chello og sang på plenen
Jonas Alaska - Jeg er veldig spent
Thomas Dybdahl Gjør seg klar for Oscarsborg

Magisk

Gabrielle har det siste året spilt utallige konserter, og har en lang festivalsommer foran seg.
–  Av egne konserter var det noe helt spesielt med releasekonserten min i Bodø. Det var veldig nytt å skulle gå på så langt nord og jeg var redd ingen skulle komme. I steden var det ett helt magisk publikum som gnistret fra første til siste låt. Når det er sagt var det også ganske spesielt å ha konsert på Rockefeller! Ikke alle nye artister får den venuen på første turné. Ellers husker jeg Drake konserten i Spektrum som noe av det feteste jeg har vært med på. 

Spennende

– Det som er så spesielt med denne giggen er at jeg får høre så vanvittig fine ting om stedet jeg skal spille på . Selv har jeg aldri vært i Drøbak og det gjør det jo bare enda mer spennende. Jeg har hørt det er en sommerperle, så dette bør bli helt rått. 

Lørdagens arrangement starter klokka 11.00. Alexander Rybak stiller som konfransier, og foruten Gabrielle, så stiller flere fra MGP junior på scenen med blant annet Sval Rosenløw Eeg.