FROGN: De frivillige som er med på årets Havneblues har nok å henge fingrene i når de lar arrangementet spenne over alle aldersgrupper. At de står på fra morgen til kveld for at alle skal få sitt denne helga er under en hver tvil.

Det var mange som tok den luftige turen med helikopter over byen, mens andre igjen lot de små svette fra i diverse hoppeborger. Hele havna var fyllt opp av boder, der en rekke lokale aktører solgte sine varer.

Mange talenter

Inne i festivalteltet fikk de unge talentene vise seg frem for et stort publikum. Og det er mange talenter i distriktet. Og denne lørdagen fikk de lov til å glede de mange som var på plass i teltet, til mye, og velfortjent applaus.

Se bildene fra familiearrangementet her

Finn Bjelke

En som gjør seg særdeles godt på radio er Finn Bjelke. Humorist og allvitende innen populærmusikk. Han har blant annet skrevet bøkene ”1320  spørsmål om musikk” og ”Pop quiz”. Og det var pop quiz som stod på plakaten denne dagen. Med stor iver ble det dannet lag rundt bordene, og Bjelke stilte spørsmål om albumtitler, fødenavn og nasjonaliteter på artister. Han tok seg også en runde etter at spørsmålene var stilt for å hjelpe lagene frem til endelig svar. Det var til slutt tre lag som som alle hadde tretten av femten riktige svar, og måtte opp til duell.

Les også: Summer of love med Vidar Busk

Eagles

På spørsmål om hvilket band Don Henley hadde spilt i var det Kai Skøld fra Oslo som var raskest til å svare ”Eagles”. Dermed ble han også den stolte eier av brettspillet Pop Quiz. – Jeg har spilt i korps siden jeg var ni år, og har vært innom flere band og drevet med diverse studiovirksomhet, kunne Skøld røpe etter at seieren var i boks. – Jeg pleier å høre på Pop Quiz med Finn Bjelke hver lørdag, så dette var moro!