Gå til sidens hovedinnhold

Fullt hus på golfkafeen

Artikkelen er over 9 år gammel

Marianne Askatrud og Pia Sandsmark startet sesongens julemarked med en slagsutstilling i golfkafeen i Drøbak. Allerede etter en snau time var nesten alle av Pia’s bilder solgt.

DRØBAK: De to damene hadde ikke markedsført arrangementet i noen særlig grad. De hadde sagt fra til venner og kjente og dermed var ordet spredt. At det skulle bli fullt hus og masse salg hadde de ikke regnet med.

– Vi har dette markedet bare i dag, men med så stor oppsluttning, så kanskje vi kan utvide litt neste år, tenker de to høyt mens folk nysgjerrig samler seg rundt bordet med Mariannes morsomme nisser og vakre utsmykkede bøker.

 – Vi har jobbet med denne salgsutstillingen siden i sommer, men jeg trodde at jeg skulle bære med med de fleste av bildene hjem, smiler Pia. Jeg kaller det ikke kunst, men interiørdekor, fortsetter hun, men blir raskt avbrutt av Marianne som påstår at hun er altfor beskjeden.

Bildene av hjerter og sommerfugler gikk unna som varmt hvetebrød. Marianne hadde benyttet natt til lørdag til å få ferdig åtte store nisser, når ØB var innom i tolv-tida hadde fem av nissene allerede forlatt bygget.

Sandsmark og Asakatrud’ julemarked var kun åpent på lørdag, så den som ikke fikk det med seg da, må vente til neste år.